woensdag 7 augustus 2013

Badkamer en stress

We hadden grootse plannen... deze zomer was het tijd voor een nieuwe badkamer. Na de nodige bezoekjes aan sanitair- en tegelbedrijven hadden we eindelijk onze keuze gemaakt. En dat was niet zo gemakkelijk omdat we met een erg kleine oppervlakte zitten, maar we waren toch erg tevreden over de keuze van materialen en de inrichting van de ruimte.

Dus 3 weken geleden werd de eerste tegel afgeklopt met de bijhorende problemen: alles kwam mee naar beneden. Gevolg: zo snel mogelijk stukadoor regelen (tijdens het bouwverlof!!!), alle tegels en bezetsel van de muren verwijderen en alle werken stilleggen voor onbepaalde duur. En ondertussen werd er een hittegolf voorspeld en zaten wij natuurlijk zonder badkamer.


Stukadoor was vrij snel geregeld en met het warme weer is het bezetsel ook erg goed gedroogd... gelukkig! Vandaag is de loodgieter aan de beurt. Behalve boren en drillen en buizen leggen merkt hij ook enkele foutjes op. Zo hebben we bijvoorbeeld geen plaats voor de kast, behalve wanneer de douchebak anders wordt geplaatst. Maar die douchebak heeft ook bepaalde afmetingen waar ik nu weer op mijn beurt keihard aan begin te twijfelen. Te laat weliswaar, want die bak ligt er al in.

Volgende week starten de vloerders en de week daarna kan de loodgieter terugkomen om alle leidingen aan te sluiten en de meubels te plaatsen.

En ondertussen gaan we maar vaak naar het zwembad!

Hopelijk zal ik, na het plaatsen van de badkamer toch weer blij zijn met onze keuze én onze nieuwe badkamer!

2 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Ik weet het, en nu ik weet dat die werken nog minstens 2 weken zullen duren is die stress alleen maar toegenomen! En Elliot... goed geprobeerd, maar nee, dat is het ook niet!! ;-)

      Verwijderen