dinsdag 23 september 2014

Een broekje, een tandje en een potje confituur

Tussen de doorkomende tandjes probeer ik af en toe ook nog iets creatiefs te doen, want ja, aan het krijgen van die tandjes is niks anders te doen dan te troosten en te voorzien in de nodige doses neurofen en balsem voor doorkomende tandjes.
Uit de laatste LMV maakte ik het 'Dalton broekje' voor onze Willem. Het is niet alleen supergemakkelijk en supersnel te maken, het zit ook heel erg comfortabel.
En als je goed oplet, zie je dat het past bij de sporttas van 'de papa'. Misschien een kleine pingponger in spe?



Ook maakte ik een tijdje geleden rabarberconfituur. Ik plantte aan het begin van de lente een raberplantje en had er eigenlijk weinig vertrouwen in omdat de plaats niet echt ideaal was. Toch had ik, zo ineens, een enorme bos rabarberstengels en wat doe je er dan mee? Ik zocht en vond een lekker receptje (van wie anders dan van Madam Confituur), liet de rum eruit en had 5 potjes superlekkere confituur.

En ah ja, afgelopen donderdag was het alweer de eerste verjaardag van onze Willem. Voor zijn eerste verjaardag kreeg hij niet alleen zijn vierde tand, ook een 'Nijntje, verstoppertje spelen' werd aan de deur bezorgd. Wat een leuke verrassing, Messà!!!!